Perl 6 - the future is here, just unevenly distributed

IRC log for #fuel-dev, 2015-08-31

| Channels | #fuel-dev index | Today | | Search | Google Search | Plain-Text | summary

All times shown according to UTC.

Time Nick Message
00:25 tzn joined #fuel-dev
00:37 sylwesterB joined #fuel-dev
00:48 nurla joined #fuel-dev
01:34 xarses joined #fuel-dev
01:39 mgariepy_ joined #fuel-dev
01:40 gongysh joined #fuel-dev
02:25 sylwesterB joined #fuel-dev
02:27 tzn joined #fuel-dev
03:27 Samos123 joined #fuel-dev
04:14 sylwesterB joined #fuel-dev
04:28 tzn joined #fuel-dev
04:41 stamak joined #fuel-dev
04:59 nurla joined #fuel-dev
05:06 sylwesterB joined #fuel-dev
05:54 MPBNKA joined #fuel-dev
05:54 MPBNKA Hi
05:54 MPBNKA I am writing a plugin for fuel
05:55 MPBNKA the problem I have is I want the plugin to be visible along with murano, celiometer etc
05:55 MPBNKA but right now I see the plugin in the settings tab
05:55 MPBNKA can some one help me
06:13 xarses_ joined #fuel-dev
06:13 alex_bh joined #fuel-dev
06:28 tzn joined #fuel-dev
06:43 mkwiek joined #fuel-dev
06:49 xarses_ joined #fuel-dev
06:50 xarses_ joined #fuel-dev
06:51 xarses_ joined #fuel-dev
06:53 xarses joined #fuel-dev
06:53 xarses joined #fuel-dev
07:08 Irina__ joined #fuel-dev
07:09 Irina__ MPBNKA hi
07:09 Irina__ MPBNKA Fuel Plugins can be displayed in the Fuel web UI not in the UI wizard
07:15 Tatyanka_Leontov joined #fuel-dev
07:20 youellet__ joined #fuel-dev
07:39 ktychkova joined #fuel-dev
07:41 jkirnosova_ joined #fuel-dev
07:42 morale_ joined #fuel-dev
07:45 samuelBartel joined #fuel-dev
08:24 kozhukalov guys, please review this patch https://review.openstack.org/#/c/218220/
08:25 ekosareva joined #fuel-dev
08:36 alex_didenko left #fuel-dev
08:39 amnk joined #fuel-dev
08:50 stamak joined #fuel-dev
08:58 e0ne joined #fuel-dev
09:09 e0ne joined #fuel-dev
09:18 curioswati joined #fuel-dev
09:19 MPBNKA joined #fuel-dev
09:27 curioswati left #fuel-dev
09:27 curioswati joined #fuel-dev
09:50 romcheg joined #fuel-dev
09:53 tzn joined #fuel-dev
10:08 degorenko joined #fuel-dev
10:20 curioswati joined #fuel-dev
10:23 curioswati vkramskikh, I am setting up the dev env for fuel following this https://github.com/stackforge/fuel-web/blob/master/docs/develop/nailgun/development/env.rst.  When i run the command `py.test -n 4 nailgun/test`. The test runs for a while but then my machine hangs. I have been trying this for more then 3 days. Should I skip this step? will that cause any problem in setup?
10:44 amnk joined #fuel-dev
10:46 teran joined #fuel-dev
10:58 jaypipes joined #fuel-dev
11:35 jaypipes joined #fuel-dev
11:47 hyperbaba joined #fuel-dev
11:51 amnk joined #fuel-dev
11:55 romcheg Hi folks
11:55 romcheg Nailgun guys, please take a look at this email http://lists.openstack.org/pipermail/openstack-dev/2015-August/073263.html
11:56 romcheg akasatkin, ikalnitsky ^
11:56 romcheg evgenyl ^
11:59 mgariepy joined #fuel-dev
11:59 e0ne joined #fuel-dev
12:02 ekosareva joined #fuel-dev
12:34 dklepikov joined #fuel-dev
12:50 amnk joined #fuel-dev
12:58 amnk joined #fuel-dev
13:09 tzn joined #fuel-dev
13:29 e0ne joined #fuel-dev
13:36 dims joined #fuel-dev
13:41 ikhudoshyn joined #fuel-dev
14:06 meow-nofer_ joined #fuel-dev
14:06 asilenkov joined #fuel-dev
14:07 dteselkin joined #fuel-dev
14:13 vkramskikh curioswati: not sure what's the issue. python guys, could help here please?
14:23 ogelbukh guys, could someone tell me what is the purpose of p_vrouter resource?
14:23 ogelbukh please
14:24 ogelbukh it looks like we can deploy with that resource failed to start, and don't get error in the end
14:24 ogelbukh is it expected behavour?
14:35 ogelbukh it's vip_vrouter, sorry
14:52 ekosareva joined #fuel-dev
14:57 rmoe joined #fuel-dev
15:03 dims joined #fuel-dev
15:53 pbrooko joined #fuel-dev
16:14 sylwesterB joined #fuel-dev
16:22 jaypipes joined #fuel-dev
16:41 romcheg joined #fuel-dev
16:47 xarses joined #fuel-dev
16:54 romcheg joined #fuel-dev
17:06 romcheg joined #fuel-dev
17:10 tzn joined #fuel-dev
17:26 e0ne joined #fuel-dev
17:29 dims joined #fuel-dev
17:30 dims_ joined #fuel-dev
17:34 tzn joined #fuel-dev
17:38 e0ne joined #fuel-dev
17:50 tzn joined #fuel-dev
18:03 sylwesterB joined #fuel-dev
18:58 tzn joined #fuel-dev
19:43 stamak joined #fuel-dev
19:52 sylwesterB joined #fuel-dev
20:11 dims joined #fuel-dev
20:15 igajsin_m joined #fuel-dev
20:19 kaliya joined #fuel-dev
20:20 HeOS joined #fuel-dev
20:28 romcheg joined #fuel-dev
20:40 xarses joined #fuel-dev
20:56 teran joined #fuel-dev
20:57 dims joined #fuel-dev
21:16 ylobanko_ joined #fuel-dev
21:17 romcheg1 joined #fuel-dev
21:41 sylwesterB joined #fuel-dev
21:50 sbog Hey guys. Who can help me with https://review.openstack.org/#/c/218810/4 ? I didn't understand why tests was runned with disabled SSL and why it was broken at all. Overall deploy seems good and I can't find an error :(
22:52 rmoe joined #fuel-dev
22:53 jobewan joined #fuel-dev
23:01 tzn joined #fuel-dev
23:29 sylwesterB joined #fuel-dev
23:50 tzn joined #fuel-dev

| Channels | #fuel-dev index | Today | | Search | Google Search | Plain-Text | summary