Perl 6 - the future is here, just unevenly distributed

IRC log for #fuel, 2014-08-08

| Channels | #fuel index | Today | | Search | Google Search | Plain-Text | summary

All times shown according to UTC.

Time Nick Message
01:47 ilbot3 joined #fuel
01:47 Topic for #fuel is now Fuel 5.0 for Openstack: https://wiki.openstack.org/wiki/Fuel | Paste here http://paste.openstack.org/ | IRC logs http://irclog.perlgeek.de/fuel/
01:54 mattgriffin joined #fuel
02:47 mattgriffin joined #fuel
02:55 MorAle joined #fuel
03:41 mattgriffin joined #fuel
04:04 ArminderS joined #fuel
04:45 lordd joined #fuel
04:56 xarses joined #fuel
05:04 Longgeek joined #fuel
05:48 ws joined #fuel
05:50 shane_ joined #fuel
05:54 Longgeek joined #fuel
05:55 Longgeek_ joined #fuel
06:03 e0ne joined #fuel
06:20 e0ne joined #fuel
06:27 Samos123 I still keep on getting issues with make iso: http://paste.openstack.org/show/91892/ main issue: open /proc/self/mountinfo: invalid argument and it seems it's related to this bug https://github.com/docker/docker/issues/5520
06:32 Samos123 will dig deeper, same problem happens when I manually run the docker command: docker build -t samos/test-astute build/docker/astute
06:40 Samos123 ok I fixed that docker problem it was because of a running stale container, see the log how i fixed it: http://paste.openstack.org/show/91898/ really weird, basically a container was causing this issue and the container couldn't be killed, had to restart docker and only then i could kill it
06:56 HeOS joined #fuel
06:57 adanin joined #fuel
06:59 pasquier-s joined #fuel
07:11 taj joined #fuel
07:23 kaliya joined #fuel
07:33 lordd joined #fuel
07:55 lordd joined #fuel
07:56 taj joined #fuel
08:09 artem_panchenko joined #fuel
08:47 kaliya joined #fuel
09:03 Arminder- thanks xarses
09:04 Arminder- but if I do manual LXC compute node setup and add one to existing cloud installed using Fuel 5.0, will I still be able to add more of usual KVM compute nodes from Fuel UI?
09:11 Longgeek joined #fuel
09:23 Longgeek joined #fuel
09:30 geekinutah joined #fuel
09:44 Longgeek joined #fuel
09:56 lordd joined #fuel
10:07 f13o joined #fuel
10:22 mutex_ joined #fuel
10:22 ddmitriev joined #fuel
10:23 dpyzhov joined #fuel
10:30 kaliya joined #fuel
10:34 e0ne joined #fuel
11:05 e0ne joined #fuel
11:08 kaliya joined #fuel
11:56 Longgeek joined #fuel
11:58 lordd joined #fuel
12:18 lordd joined #fuel
12:32 e0ne_ joined #fuel
12:33 HeOS joined #fuel
12:36 bogdando joined #fuel
12:36 omelchek joined #fuel
13:03 e0ne joined #fuel
13:11 kaliya_ joined #fuel
13:19 artem_panchenko joined #fuel
13:24 agordeev joined #fuel
13:31 kaliya joined #fuel
13:49 kaliya joined #fuel
14:13 KodiakF joined #fuel
14:26 adanin joined #fuel
14:39 e0ne joined #fuel
14:55 ArminderS joined #fuel
15:31 jaypipes joined #fuel
15:42 xarses joined #fuel
15:58 jpf_ joined #fuel
15:58 lordd joined #fuel
15:59 blahRus joined #fuel
16:06 ArminderS joined #fuel
16:08 xarses Arminder-: It should not matter as we aren't going to re-run puppet for anything but the hostnames after their initial deployment
16:12 ArminderS- joined #fuel
17:08 angdraug joined #fuel
17:09 e0ne joined #fuel
17:12 e0ne joined #fuel
17:21 BillTheKat joined #fuel
17:23 e0ne joined #fuel
17:57 ArminderS- thanks xarses, will get it a shot on my PoC
18:04 lordd joined #fuel
18:10 ykotko_ joined #fuel
18:11 e0ne joined #fuel
18:14 lordd joined #fuel
18:27 dwangoAC left #fuel
18:34 e0ne joined #fuel
18:46 e0ne joined #fuel
18:48 pasquier-s joined #fuel
18:53 e0ne joined #fuel
18:57 holser joined #fuel
19:23 pasquier-s joined #fuel
19:44 tatyana joined #fuel
19:58 jpf_ joined #fuel
20:14 adanin joined #fuel
20:42 kupo24z2 angdraug: will 5.0.1 and 5.1 have a parallel release/very close or do you guys plan on spacing them out a bit?
20:59 HeOS joined #fuel
21:01 teknoprep Deployment has failed. Timeout of deployment is exceeded.
21:01 teknoprep why would i get that
21:01 teknoprep i have 2 controllers
21:01 teknoprep both are in ERROR State
21:01 teknoprep i am not seeing any errors on the servers themselves durring provisioning
21:02 teknoprep they were up and running until i added a 3rd controller
21:02 teknoprep once i did that
21:02 teknoprep all hell broke loose
21:02 teknoprep then i removed the troublesome node and have not had a successfull deployment since
21:17 teknoprep whats this issue - 2014-08-06 22:07:40ERR
21:17 teknoprep (/Stage[main]/Galera/Exec[wait-for-synced-state]/returns) change from notrun to 0 failed: /usr/bin/mysql -uwsrep_sst -ppassword -Nbe "show status like 'wsrep_local_state_comment'" | /bin/grep -q Synced && sleep 10 returned 1 instead of one of [0]
21:36 jpf_ joined #fuel
21:46 kupo24z2 teknoprep: you started with 2 controllers? I thought the min was 3?
21:47 teknoprep i started with 1
21:49 teknoprep then moved to 2
21:49 teknoprep then moved to 3
21:49 teknoprep and it went fubar
21:52 kupo24z2 teknoprep: I think it uses different code with Single controller vs HA controllers, https://blueprints.launchpad.net/fuel/+spec/single-controller-ha isnt due till 6.0
22:19 CTWill joined #fuel
22:23 xarses teknoprep: adding them incrementally can be finicky for 5.0
22:24 xarses kupo24z2: starting in 5.0 we removed the hard restriction to deploy "ha mode" with 3 controllers
22:24 xarses but we never formally announced it since scaling it out doesn't always work
22:25 xarses I don't recommend any quantity of even controllers though
22:25 xarses we will likely add a check preventing it
23:09 f13o_ joined #fuel
23:46 xarses joined #fuel

| Channels | #fuel index | Today | | Search | Google Search | Plain-Text | summary