Perl 6 - the future is here, just unevenly distributed

IRC log for #fuel, 2014-11-12

| Channels | #fuel index | Today | | Search | Google Search | Plain-Text | summary

All times shown according to UTC.

Time Nick Message
03:21 mciccone joined #fuel
04:19 ArminderS joined #fuel
05:07 serg_melikyan joined #fuel
05:31 jetole MiroslavAnashkin: `nova add-fixed-ip` then assign a floating to each fixed
05:31 jetole worked
05:31 jetole I tried like 3 different ways I googled and I think one was partially responsible for my new build stall earlier after the rabbit/oslo thing was resolved
06:02 dklepikov joined #fuel
06:09 dklepikov joined #fuel
06:12 xarses joined #fuel
06:13 rmoe joined #fuel
06:22 fandi joined #fuel
06:58 mciccone joined #fuel
07:28 stamak joined #fuel
07:37 taj_ joined #fuel
07:40 bjoernfan joined #fuel
07:55 e0ne joined #fuel
08:03 e0ne joined #fuel
08:04 Longgeek joined #fuel
08:05 pasquier-s joined #fuel
08:07 Longgeek joined #fuel
08:11 e0ne joined #fuel
08:12 pasquier-s joined #fuel
08:15 hyperbaba joined #fuel
08:24 azemlyanov joined #fuel
08:26 adanin joined #fuel
08:36 fandi joined #fuel
08:38 ddmitriev joined #fuel
08:44 HeOS joined #fuel
08:47 mciccone joined #fuel
08:57 xarses joined #fuel
09:09 bhi joined #fuel
09:16 rmoe joined #fuel
09:19 sc-rm joined #fuel
09:40 xarses joined #fuel
09:53 e0ne joined #fuel
09:53 d__k joined #fuel
10:10 Longgeek joined #fuel
10:12 Longgeek_ joined #fuel
10:18 akupko joined #fuel
10:19 monester_laptop joined #fuel
10:25 ddmitriev joined #fuel
10:32 adanin joined #fuel
11:06 dkusidlo joined #fuel
12:03 pal_bth joined #fuel
12:12 ddmitriev joined #fuel
12:25 mciccone joined #fuel
12:53 pasquier-s_ joined #fuel
13:14 sc-rm kaliya: After I had 3 controllers, removed one so it was running on 2, then added another controller so back on 3, none of the controllers are running the router if I do the “ip net show” but one of the are running the dhcp. Tried to reboot all controllers one by one, but still no change
13:14 kaliya sc-rm: did you remove-deploy-add-deploy?
13:15 sc-rm kaliya: yep
13:15 kaliya on 5.1?
13:15 sc-rm kaliya: yep
13:15 kaliya sounds like a bug
13:17 sc-rm kaliya: Ype, but what should I try to make my router get back :-)
13:20 kaliya neutron router?
13:22 sc-rm kaliya: the router inside openstack, I really don’t know which service is running this part
13:23 sc-rm kaliya: if I do ip net show in a working env I will see qruoter-somethingsomething
13:26 kaliya mmh should come back after the redeployment, for HA, evg what do you think?
13:26 dkusidlo joined #fuel
13:33 Longgeek joined #fuel
13:42 sc-rm kaliya: Yep it should, but it does not, so which service is running this router?
13:56 sovsianikov joined #fuel
14:03 adanin joined #fuel
14:04 sc-rm kaliya: I managed to make it run now, by shutting down all controllers, then starting one, waiting for it to be up, then starting the next and finally the last one.
14:11 ronzle joined #fuel
14:12 ronzle hi
14:19 sunxin joined #fuel
14:23 mciccone joined #fuel
14:35 ArminderS joined #fuel
14:36 dkusidlo joined #fuel
14:40 coryc joined #fuel
14:52 sc-rm kaliya: after the reboot, now i have this in syslog: epmd: epmd: got partial packet only on file descriptor 6
14:52 sc-rm kaliya: on all controllers, is it a problem?
14:54 ArminderS- joined #fuel
14:58 lordd joined #fuel
15:01 ArminderS joined #fuel
15:07 ArminderS- joined #fuel
15:11 blahRus joined #fuel
15:13 ArminderS joined #fuel
15:18 ArminderS- joined #fuel
15:25 jobewan joined #fuel
15:26 ronzle Got an error in deployment of fuel 5.1 an ceph-osd storage cluster.
15:26 ronzle 3 Storage nodes
15:26 ronzle (/Stage[main]/Ceph::Osd/Exec[ceph-deploy osd activate]/returns) change from notrun to 0 failed: ceph-deploy osd activate node-2:/dev/sdc4:/dev/sdb4 returned 1 instead of one of [0]
15:27 ronzle with 5.0.1 the error doesn’t appear
15:27 ronzle Are there any known issues on that ?
15:44 ArminderS joined #fuel
15:47 monester_laptop joined #fuel
15:49 kozhukalov joined #fuel
16:00 ArminderS- joined #fuel
16:04 lordd joined #fuel
16:09 ArminderS joined #fuel
16:14 Guest70 joined #fuel
16:17 mciccone_ joined #fuel
16:21 ArminderS- joined #fuel
16:29 sunxin joined #fuel
16:30 angdraug joined #fuel
16:32 ArminderS joined #fuel
16:35 ArminderS- joined #fuel
16:35 Longgeek joined #fuel
16:39 ArminderS joined #fuel
16:40 lordd joined #fuel
16:46 mciccone joined #fuel
16:46 ArminderS- joined #fuel
16:48 mciccone joined #fuel
16:52 ArminderS joined #fuel
16:58 ArminderS- joined #fuel
17:05 ArminderS joined #fuel
17:41 lordd joined #fuel
18:39 kiwnix joined #fuel
18:42 lordd joined #fuel
18:54 e0ne joined #fuel
19:30 angdraug joined #fuel
19:32 ronzle joined #fuel
20:02 jpf joined #fuel
20:02 tatyana joined #fuel
20:28 jobewan joined #fuel
20:50 e0ne joined #fuel
20:51 tatyana joined #fuel
21:25 mciccone joined #fuel
21:25 e0ne joined #fuel
21:30 mciccone joined #fuel
21:32 coryc joined #fuel
22:18 lordd joined #fuel
22:42 adanin joined #fuel
23:02 mciccone joined #fuel
23:06 mciccone joined #fuel
23:19 mciccone joined #fuel
23:30 coryc well crap, Friday's build of 5.1.1 had a bug in the Nova network settings where if you checked use VLAN tagging it just gave you the error message "Invalid VLAN ID" without anywhere to type. Downloaded today's build and trying again.
23:53 teran joined #fuel
23:54 tristanrhodes joined #fuel

| Channels | #fuel index | Today | | Search | Google Search | Plain-Text | summary