Perl 6 - the future is here, just unevenly distributed

IRC log for #fuel, 2014-12-19

| Channels | #fuel index | Today | | Search | Google Search | Plain-Text | summary

All times shown according to UTC.

Time Nick Message
00:00 swordz joined #fuel
00:00 swordz Hi. I'm trying to set up an Openstack Juno deployment using the Fuel 6.0 Nightly build. I've managed to PXE boot my nodes fine.
00:01 swordz However, my nodes can't discover the HDDs they've got installed. They can see a 7.4GB Internal USB type disk, but not the 1.2TB HDD.
00:01 swordz If I boot into CentOS 7, which is installed on the HDDs, then it can see that fine.
00:21 swordz If anyone has any ideas do post. I'm off now but will check logs.
00:21 swordz Thanks
00:24 rongze joined #fuel
01:28 rmoe joined #fuel
01:34 emagana joined #fuel
02:01 rongze joined #fuel
02:02 rongze joined #fuel
02:07 xarses joined #fuel
02:30 miroslav_ swordz: please boot one node to bootstrap and run `ohai > /tmp/ohai.txt` on this node. Then copy the resulted ohai.txt to master node (there is ssh to bootstrapped node by IP address)
02:32 miroslav_ swordz:Then please share this file on, say, http://paste.openstack.org/
02:35 emagana joined #fuel
02:37 coryc joined #fuel
03:34 emagana joined #fuel
04:16 coryc joined #fuel
04:22 mattgriffin joined #fuel
04:34 dhblaz joined #fuel
04:35 emagana joined #fuel
04:55 rongze joined #fuel
05:21 taj_ joined #fuel
05:35 emagana joined #fuel
05:54 teran joined #fuel
06:06 teran joined #fuel
06:15 thumpba joined #fuel
06:17 tobiash joined #fuel
06:23 tobiash_ joined #fuel
06:34 kivio joined #fuel
06:34 tobiash joined #fuel
06:36 emagana joined #fuel
06:38 emagana joined #fuel
07:22 dklepikov joined #fuel
07:59 Philipp_ joined #fuel
08:01 taj joined #fuel
08:05 pawels joined #fuel
08:05 taj_ joined #fuel
08:07 jell joined #fuel
08:08 pawels1 joined #fuel
08:10 pawels1 joined #fuel
08:18 jkirnosova_ joined #fuel
08:18 taj joined #fuel
08:19 corepb joined #fuel
08:25 e0ne joined #fuel
08:29 mescanef joined #fuel
08:30 pawels joined #fuel
08:31 Longgeek joined #fuel
08:39 emagana joined #fuel
08:42 devStosk joined #fuel
08:42 devStosk HI
08:47 bazilza joined #fuel
08:55 kaliya hi devStosk
08:57 bazilza_ joined #fuel
08:58 devStosk HI kaliya
08:58 devStosk my deploy goes wrong
08:58 devStosk I virtualized 2 controller on a proxmox
08:59 pawels joined #fuel
08:59 kaliya devStosk: what's going wrong?
09:00 devStosk network timeout
09:01 devStosk maybe the untagging of the vlan on the proxmox cause that problem
09:03 bazilza joined #fuel
09:03 kaliya network timeout could be related also to VMs slow performances
09:03 hyperbaba joined #fuel
09:03 kaliya I had similar problems while I was setting up some virtual environment with many requirements and big virtual disks
09:05 subscope joined #fuel
09:11 monester_laptop joined #fuel
09:14 HeOS joined #fuel
09:15 ykotko joined #fuel
09:20 Alremovi4 joined #fuel
09:31 stamak joined #fuel
09:33 omolchanov joined #fuel
09:35 e0ne joined #fuel
09:35 TomekG joined #fuel
09:40 emagana joined #fuel
09:45 aliemieshko_ joined #fuel
09:51 mescanef joined #fuel
09:55 DaveJ__ joined #fuel
10:00 subscope joined #fuel
10:08 teran joined #fuel
10:15 pawels joined #fuel
10:16 adanin joined #fuel
10:16 bazilza_ joined #fuel
10:23 Longgeek joined #fuel
11:42 emagana joined #fuel
11:54 pawels joined #fuel
12:15 adanin joined #fuel
12:21 bazilza_ joined #fuel
12:27 akas joined #fuel
12:43 emagana joined #fuel
12:44 asilenkov joined #fuel
12:51 subscope joined #fuel
13:21 e0ne joined #fuel
13:43 emagana joined #fuel
13:59 fandi joined #fuel
14:02 swordz joined #fuel
14:03 swordz Hi. I'm trying to set up Openstack using Fuel. I'm using the 6.0 nightly from 2 nights ago. I'm having some issues. I do have a working set up (using a slightly older 6.0 nightly) to compare with.
14:04 swordz The issue is that running "neutron net-list" gives this error: Unable to establish connection to http://10.254.15.13:9696/v2.0/networks.json
14:05 swordz Comparing to my working setup, I find the corresponding address in the haproxy netns, on interface hapr-p. This interface is missing on my latest set up. Any ideas?
14:05 rongze joined #fuel
14:07 emagana joined #fuel
14:24 ppalucki joined #fuel
14:37 jaypipes joined #fuel
14:58 mpetason joined #fuel
15:01 mattgriffin joined #fuel
15:08 emagana joined #fuel
15:11 coryc joined #fuel
15:14 emagana_ joined #fuel
15:21 t_dmitry joined #fuel
15:39 blahRus joined #fuel
15:57 agordeev joined #fuel
16:09 jell small question: is it a bug, or a security feature that fuel (technical preview) ignores default gateway which it receives from dhcp?
16:10 jell fuel 6.0 to be more specific
16:17 dhblaz joined #fuel
16:17 thumpba joined #fuel
16:34 tatyana joined #fuel
16:34 thumpba_ joined #fuel
16:54 dhblaz joined #fuel
16:58 rongze joined #fuel
17:19 rmoe joined #fuel
17:32 thumpba joined #fuel
17:36 thumpba joined #fuel
17:40 jobewan joined #fuel
17:55 kupo24z left #fuel
17:59 rongze joined #fuel
18:10 dmellado joined #fuel
18:22 thumpba_ joined #fuel
18:34 pawels joined #fuel
18:41 e0ne joined #fuel
18:45 stamak joined #fuel
19:00 rongze joined #fuel
19:03 mpetason_ joined #fuel
19:05 justif_ joined #fuel
19:06 xarses joined #fuel
19:07 geogdog_ joined #fuel
19:26 thumpba joined #fuel
19:56 angdraug joined #fuel
19:59 dhblaz joined #fuel
20:20 e0ne joined #fuel
20:22 Longgeek joined #fuel
20:28 stamak joined #fuel
20:55 stamak joined #fuel
21:47 dhblaz joined #fuel
22:32 bjoernfan joined #fuel
23:23 Longgeek joined #fuel

| Channels | #fuel index | Today | | Search | Google Search | Plain-Text | summary