Perl 6 - the future is here, just unevenly distributed

IRC log for #fuel, 2016-06-01

| Channels | #fuel index | Today | | Search | Google Search | Plain-Text | summary

All times shown according to UTC.

Time Nick Message
00:59 Julien-zte joined #fuel
01:02 Julien-zte joined #fuel
01:29 natarej joined #fuel
01:37 elopez joined #fuel
01:39 xarses joined #fuel
01:48 ilbot3 joined #fuel
01:48 Topic for #fuel is now Fuel 8.0 (Liberty) https://www.fuel-infra.org/ | Paste here http://paste.openstack.org/ | IRC logs http://irclog.perlgeek.de/fuel/
01:50 thumpba joined #fuel
04:23 raunak joined #fuel
04:25 natarej joined #fuel
04:29 natarej_ joined #fuel
04:36 krypto joined #fuel
04:46 Zer0Byte___ joined #fuel
04:53 natarej joined #fuel
05:09 Zer0Byte___ joined #fuel
05:14 Samos123 seeing a weird issue after rebooting the fuel master node, the postgresql service is running but tcp connections timeeout.
05:15 Samos123 dockerctl shell postgres; psql -h 10.20.0.2 -U nailgun nailgun shows psql: could not connect to server: Connection timed out
05:16 Samos123 but netstat -tlpn shows that postgres is running correctly on 0.0.0.0:5432
05:16 Samos123 fuel 8.0
05:22 Samos123 found related log from today in pg_logs/postgresql-Wed.log: http://paste.openstack.org/show/506814/
05:24 Samos123 so postgres reports that it's ready to accept connections
05:28 Samos123 nvm found the issue. For some reason the configuration of ifcg-eth0 got lost so the 10.20.0.2 IP didn't get configured on reboot, still investigating why eth0 configuration got lost...
05:30 reddydodda joined #fuel
05:34 kszukielojc joined #fuel
05:39 natarej_ joined #fuel
05:39 Julien-zte joined #fuel
05:41 HeOS joined #fuel
05:42 reddydodda Hi .in compute node i can see many errors like " virStorageFileBackendForTypeInternal:1232 : internal error: missing storage backend for network files using rbd protocol"
05:43 reddydodda can some one help me what it mean .
05:44 javeriak joined #fuel
05:53 raunak joined #fuel
06:06 xarses rbd == ceph
06:15 Miouge joined #fuel
06:24 Zer0Byte__ joined #fuel
06:30 krypto nodes fail to deploy due to incorrect gateway,i corrected that in Db and tried --deploy again but still it shows same error.Any way to sync new route details from db.I tried puppet apply  /etc/puppet/modules/osnailyfacter/modular/hiera/hiera.pp but after this also its using the old gateway ,any idea?
06:32 krypto any way to get new details from db ,can somebody help
07:12 javeriak joined #fuel
07:17 Zer0Byte___ joined #fuel
07:22 jerryz joined #fuel
07:28 noshankus joined #fuel
07:36 samuelBartel joined #fuel
08:01 xek joined #fuel
08:31 mescanef_ joined #fuel
08:38 Guest87891 joined #fuel
08:38 yassine__ joined #fuel
08:53 krypto joined #fuel
09:01 francois joined #fuel
09:34 TiDjY35 joined #fuel
09:51 reddydodda joined #fuel
10:16 Miouge_ joined #fuel
10:25 reddydodda joined #fuel
11:04 farreld joined #fuel
11:15 javeriak joined #fuel
11:16 reddydodda joined #fuel
11:43 reddydodda joined #fuel
12:19 reddydodda joined #fuel
12:28 samuelBartel joined #fuel
12:58 javeriak joined #fuel
13:14 parlos joined #fuel
13:28 fritchie does anyone know when the LMA pluging will be updated for Mitaka?
13:48 MikeG451 joined #fuel
13:49 fritchie nm, looks like it has
14:05 reddydodda joined #fuel
14:11 thumpba joined #fuel
14:12 fedexo joined #fuel
14:30 aslaen joined #fuel
14:32 buddy joined #fuel
14:33 Guest57829 I have deployed mos8 controller on a vsphere VM having issues reaching VIP and public networks is there any addional routing need to be done on vsphere end?
14:36 thumpba joined #fuel
14:41 hyperscsi joined #fuel
14:42 mwhahaha Guest57829: yea I think there's a network setting that is needed
14:42 Guest57829 Can you tell what is it exactly?
14:43 mwhahaha trying to find the documentation
14:43 Guest57829 Thanks
14:55 fritchie joined #fuel
14:58 Julien-zte joined #fuel
15:00 Guest57829 mwhahaha: I have changed Promiscuous mode to accept any other settings need to be done?
15:00 mwhahaha i want to say yes but i'm having a hard time finding the exact setting
15:01 mwhahaha looks like that was it
15:01 mwhahaha "In the opened window, click the ‘Security’ item in the left menu and ensure that Promiscuous mode is set to Accept. "
15:01 mwhahaha from an older version, https://docs.mirantis.com/openstack/fuel/fuel-7.0/user-guide.html#configuring-a-vcenter-environment
15:04 Guest57829 I have done it but no luck
15:05 mwhahaha might need to check the mac address box as well
15:08 Guest57829 checked all 3 boxes
15:09 Guest57829 note am just deploying controller on VM
15:09 Guest57829 am not integrating vsphere
15:09 pasquier-s fritchie: the development is in progress, the plugins should be available shortly after MOS 9 is released
15:10 mwhahaha yea, the controllers are special because we run the vips in a network namespace so i'm assuming there's some mac issues
15:11 Guest57829 Hmm
15:15 xarses joined #fuel
15:32 permalac joined #fuel
15:40 fritchie joined #fuel
16:08 raunak joined #fuel
16:09 pmcg joined #fuel
16:39 gardlt joined #fuel
16:48 Miouge joined #fuel
16:51 fritchie why can't I choose "Ceph RBD for images" under storage backends if I have controllers in the environment?
16:54 gardlt joined #fuel
16:57 fritchie nm
17:01 thumpba joined #fuel
17:10 jerryz joined #fuel
17:34 thumpba joined #fuel
17:44 gardlt joined #fuel
17:49 javeriak joined #fuel
17:55 javeriak_ joined #fuel
17:58 gardlt joined #fuel
18:00 raunak joined #fuel
18:03 kat_pimenova joined #fuel
18:11 neophy joined #fuel
18:12 fritchie joined #fuel
18:15 thumpba joined #fuel
18:34 aslaen joined #fuel
19:00 thumpba joined #fuel
19:02 gardlt joined #fuel
19:24 fritchie joined #fuel
19:55 raunak joined #fuel
20:19 aslaen joined #fuel
20:53 neophy joined #fuel
20:57 mattgriffin joined #fuel
20:59 fritchie joined #fuel
21:08 fritchie has anyone seen this with the graphana 10 plugin? fail to initialize orm engine: Sqlstore::Migration failed err: Error 1045: Access denied for user 'grafana'@'
21:47 HeOS joined #fuel
21:55 ericjwolf joined #fuel
21:55 ericjwolf Not sure if this will get answered but I am running into bug report https://bugs.launchpad.net/mos/+bug/1529810
21:56 ericjwolf thsi happens when rebooting the compute nodes and is causing issues in my cloud setup.  Any idea when a fix is available?  Any other logs needed?
22:44 intr1nsic joined #fuel
22:52 xarses joined #fuel
23:03 aslaen joined #fuel
23:35 ibravo joined #fuel
23:40 v1k0d3n joined #fuel

| Channels | #fuel index | Today | | Search | Google Search | Plain-Text | summary