Perl 6 - the future is here, just unevenly distributed

IRC log for #fuel, 2016-12-20

| Channels | #fuel index | Today | | Search | Google Search | Plain-Text | summary

All times shown according to UTC.

Time Nick Message
00:35 Julien-zte joined #fuel
01:33 Egyptian[Home] joined #fuel
01:41 Deeru joined #fuel
01:43 Deeru is the /usr/sbin/bootstrap_admin_node.sh suppose to work in a freshly installed CENTOS7? got 1 1gbps interface and a 6 10gbps bond, the script failed and I had to manually hack it to use the correct enp* as a primary 1gbps admin interface, though after bringing all interfaces down I've got an error
01:44 Deeru here -> http://paste.openstack.org/show/592858/
01:58 Egyptian[Home] joined #fuel
02:14 mdnadeem joined #fuel
02:16 portdirect_ joined #fuel
02:48 ilbot3 joined #fuel
02:48 Topic for #fuel is now Fuel 9.0 (Mitaka) https://www.fuel-infra.org/ | Paste here http://paste.openstack.org/ | IRC logs http://irclog.perlgeek.de/fuel/
03:18 raunak joined #fuel
03:19 mdnadeem joined #fuel
03:42 raunak joined #fuel
03:46 fatdragon joined #fuel
04:09 fatdragon joined #fuel
04:34 mdnadeem joined #fuel
04:55 Vijayendra joined #fuel
05:26 Zer0Byte__ joined #fuel
08:56 kaliya joined #fuel
09:33 fatdragon joined #fuel
10:16 zinovik joined #fuel
10:21 ganesan joined #fuel
10:26 Julien-zte joined #fuel
10:26 Miouge joined #fuel
10:27 Vijayendra joined #fuel
10:28 Julien-zte joined #fuel
10:31 Julien-zte joined #fuel
10:35 Julien-zte joined #fuel
10:36 Julien-zte joined #fuel
10:53 kaliya joined #fuel
11:28 thiagolib joined #fuel
11:35 fatdragon joined #fuel
12:05 Vijayendra joined #fuel
12:42 Seafire joined #fuel
12:46 kaliya joined #fuel
13:36 fatdragon joined #fuel
13:53 Julien-zte joined #fuel
14:15 ram5391 joined #fuel
14:17 ram5391 I keep getting deployment errors with a fresh deployment of mos 9.0: Deployment has failed. All nodes are finished. Failed tasks: Task[tools/1], Task[tools/3], Task[tools/2] Stopping the deployment process!
14:17 ram5391 this is the error output from a node: http://paste.openstack.org/show/592907/
14:18 ram5391 is this at all related to the upstream code issue?
14:20 Seafire ram5391: not completely sure but I remember applying this workaround (comment 36) https://bugs.launchpad.net/fuel/+bug/1648732 to solve a similar error
14:22 vkulanov joined #fuel
14:27 ram5391 Cool, thank you I'll give that a shot
15:49 Egyptian[Home] joined #fuel
16:37 mdnadeem joined #fuel
16:51 Julien-zte joined #fuel
16:55 fatdragon joined #fuel
17:06 gomarivera joined #fuel
17:16 Zer0Byte__ joined #fuel
17:18 Egyptian[Home] joined #fuel
17:18 raunak joined #fuel
18:31 GMAzrael joined #fuel
19:10 diogogmt joined #fuel
19:11 gomarivera joined #fuel
19:32 thiagolib Hi, I did deploy Mirantis OpenStack without support SSL (HTTPS), I would like know how I could install and configure this feature in  my environment.
19:32 Miouge joined #fuel
20:56 romcheg joined #fuel
21:50 Miouge joined #fuel
23:42 diogogmt joined #fuel

| Channels | #fuel index | Today | | Search | Google Search | Plain-Text | summary