Perl 6 - the future is here, just unevenly distributed

IRC log for #fuel, 2017-01-30

| Channels | #fuel index | Today | | Search | Google Search | Plain-Text | summary

All times shown according to UTC.

Time Nick Message
00:49 Connor_ Has anyone else had a problem on version 9 when creating instances with cloud-init / cloudbase-init it crashes most of the services on the controller node? the only errors I'm really seeing are a few python errors and rabbitmq errors because the service has stopped... Creating images without cloud/base-init seems to work fine though after a reboot of the instance it looses network connectivity.... The whole setup is on pretty old hardware but the controller
00:49 Connor_ node is 8c with HT and 32 gigs of ram. I feel like I'm missing something simple but can't figure out what.
00:54 Connor_ I should mention that the instance never boots so it seems odd... Yet the only difference between the instances are cloud/base-init and not havin it...
01:31 raunak joined #fuel
01:58 Julien-zte joined #fuel
02:48 ilbot3 joined #fuel
02:48 Topic for #fuel is now Fuel 9.0 (Mitaka) https://www.fuel-infra.org/ | Paste here http://paste.openstack.org/ | IRC logs http://irclog.perlgeek.de/fuel/
04:29 mdnadeem joined #fuel
04:31 maestropandy joined #fuel
05:33 maestropandy left #fuel
08:23 DavidRama joined #fuel
09:28 chopmann joined #fuel
09:30 izinovik joined #fuel
09:56 maestropandy joined #fuel
10:05 maestropandy joined #fuel
10:05 maestropandy left #fuel
10:07 thiagolib joined #fuel
12:02 Egyptian joined #fuel
12:17 Miouge joined #fuel
12:58 zinovik joined #fuel
12:59 zinovik__ joined #fuel
14:12 izinovik joined #fuel
14:36 DavidRama left #fuel
14:59 acormier joined #fuel
15:16 Seafire joined #fuel
15:19 Seafire Hello everyone, I'm experiencing a problem where when I start a new VM I lose connection to the already running ones. Also, when starting a VM, I'm able to ping it for 2-3 seconds and then it goes down and I'm unable to ping it or ssh to it. No errors are shown in the logs and this happens randomly..anyone has an idea on what could be wrong?
15:41 johnavp19891 joined #fuel
15:48 GMAzrael_ Any work on 9.2 release for this week?
16:33 chopmann joined #fuel
17:20 jose-phillips joined #fuel
17:26 Seafire joined #fuel
19:28 raunak joined #fuel
20:05 Julien-zte joined #fuel
20:28 jose-phillips joined #fuel
20:53 Miouge joined #fuel
21:47 jose-phillips joined #fuel
21:55 acormier_ joined #fuel
21:55 cr0wrx joined #fuel
21:58 cr0wrx anyone know if there is a way in fuel 8 to update the SSH public keys applied to all new nodes? UI is locked and I tried using fuel cli but it also wouldn't let me update that way either
22:19 jose-phillips joined #fuel
22:37 jose-phillips anyone know if i add a compute node in fuel will going to overwrite all customizations on controller?
23:23 jose-phillips (/Stage[main]/Keystone::Roles::Admin/Keystone_user[admin]/ensure) change from absent to present failed: Not managing Keystone_user[admin] due to earlier Keystone API failures.
23:23 jose-phillips 2017-01-30 23:17:43ERR
23:23 jose-phillips any idea
23:23 jose-phillips ?
23:27 johnavp19891 joined #fuel
23:37 fatdragon joined #fuel

| Channels | #fuel index | Today | | Search | Google Search | Plain-Text | summary