Perl 6 - the future is here, just unevenly distributed

IRC log for #gluster, 2017-12-25

| Channels | #gluster index | Today | | Search | Google Search | Plain-Text | summary

All times shown according to UTC.

Time Nick Message
00:11 Rakkin_ I have a two-node setup. On one node "gluster volume heal vol info" works fine, on the other node I get "Volume heal failed." What might be causing it?
00:13 Rakkin_ In cli.log I see "Exiting with: -11"
00:15 Rakkin_ glusterfs 3.12.3
00:20 Rakkin_ Never mind. Rebooting fixed the problem.
00:23 marlinc joined #gluster
00:27 jkroon joined #gluster
00:27 major joined #gluster
01:41 shyu joined #gluster
01:50 gospod2 joined #gluster
02:00 gospod3 joined #gluster
02:02 kettlewell joined #gluster
02:56 kusznir_ joined #gluster
02:58 ilbot3 joined #gluster
02:58 Topic for #gluster is now Gluster Community - https://www.gluster.org | Documentation - https://gluster.readthedocs.io/en/latest/ | Patches - https://review.gluster.org/ | Developers go to #gluster-dev | Channel Logs - https://botbot.me/freenode/gluster/ & http://irclog.perlgeek.de/gluster/
03:02 gospod4 joined #gluster
04:47 ppai joined #gluster
05:46 msvbhat joined #gluster
06:18 ompragash joined #gluster
07:40 msvbhat joined #gluster
08:09 shyu joined #gluster
08:44 illwieckz joined #gluster
09:41 Saravanakmr joined #gluster
10:18 nbalacha joined #gluster
10:51 msvbhat joined #gluster
11:18 kramdoss_ joined #gluster
11:50 msvbhat joined #gluster
12:52 buvanesh_kumar joined #gluster
13:02 romel joined #gluster
13:16 romel hello. is 1 x (2+1) disperse setup suitable for qemu block driver usage? i'm getting '[posix.c:1084:posix_seek] 0-ah-gv-01-posix: seek failed on fd 24 length 17179869184 [No such device or address]' error in one of bricks every time i try to start a vm with gluster drive attached
13:41 msvbhat joined #gluster
13:46 uvw joined #gluster
14:04 msvbhat joined #gluster
14:24 Rakkin_ joined #gluster
14:55 ThHirsch joined #gluster
14:58 Rakkin_ joined #gluster
15:03 psony joined #gluster
15:14 msvbhat joined #gluster
15:17 shellclear joined #gluster
15:36 kusznir_ joined #gluster
16:00 kramdoss_ joined #gluster
16:11 shellclear joined #gluster
16:55 vbellur joined #gluster
17:09 jkroon_ joined #gluster
17:13 victori joined #gluster
17:14 msvbhat joined #gluster
17:26 msvbhat joined #gluster
19:36 jri joined #gluster
20:05 kale i have configured two replicas and an arbiter. should i expect the files to show up on the arbiter?
20:05 _KaszpiR_ joined #gluster
20:08 uvw left #gluster
20:30 Rakkin_ joined #gluster
20:53 kale ok, figured out i did not add the arbiter to my mount file
22:02 shellclear joined #gluster
22:57 drymek joined #gluster
23:05 daMaestro joined #gluster
23:07 pryorda joined #gluster
23:42 plarsen joined #gluster
23:47 shellclear joined #gluster

| Channels | #gluster index | Today | | Search | Google Search | Plain-Text | summary