Perl 6 - the future is here, just unevenly distributed

IRC log for #openam, 2017-04-20

| Channels | #openam index | Today | | Search | Google Search | Plain-Text | summary

All times shown according to UTC.

Time Nick Message
00:51 MegaMatt joined #openam
05:30 aldaris joined #openam
05:49 MegaMatt_ joined #openam
07:07 jamiebowen joined #openam
07:21 aldaris joined #openam
08:45 aldaris Good morning
08:48 jamiebowen Morning
08:48 asyd morning flks
08:48 asyd +o
08:58 HelgeO joined #openam
11:18 aldaris joined #openam
11:54 aldaris joined #openam
11:56 jamiebowen joined #openam
12:01 aldaris joined #openam
12:20 MegaMatt joined #openam
12:41 aldaris joined #openam
13:00 aldaris joined #openam
13:06 aldaris joined #openam
13:21 gbuxton1 joined #openam
13:25 FireBurn joined #openam
13:26 gbuxton1 left #openam
13:26 FireBurn Hi, I've spent all day automating OpenAM 11.0.3 deploy and configuration
13:26 FireBurn Seems to be all set up
13:26 FireBurn However when I try and access a test page I get access denied
13:27 FireBurn Looking at the debug it says: validate_policy(): decision: deny, reason: no action decision found
13:28 FireBurn I have allow on GET and POST but I also added in HEAD too as that what it seems to be using
13:29 asyd FireBurn: can you pastebin your policy?
13:30 FireBurn Sure, there's a referal and actual
13:34 FireBurn https://pastebin.com/mTThnuPq and https://pastebin.com/iEjLb7zN
13:36 asyd and what the url you request?
13:37 FireBurn http://ut006146.bskyb.com:10880
13:37 FireBurn It should just bring up apache's "It Works!" page
13:38 asyd I can't see http://ut00 in root, it's https://
13:39 FireBurn Hmm
13:39 FireBurn THought I'd changed it for my test, let me check
13:42 FireBurn Each time I test this it pulls down fresh copies of the config templates
13:42 FireBurn I've a feeling the https's might have snuck back in
13:52 FireBurn https://pastebin.com/Pbu8W3EC
13:52 FireBurn Same issue
13:53 FireBurn the https's I think were only in the files I sent you
14:01 FireBurn Damn it I think it's an ldap issue
14:02 FireBurn I added the user 000140 to a seperate subject and now I see the "It works!" page
14:12 jamiebowen joined #openam
14:18 FireBurn Yeah it would help if I picked a user that actually has the right properties :$
14:18 FireBurn Sorted anyway thanks for your help guys
14:34 jamiebowen joined #openam
14:36 FireBurn When I was playing around with 13, I couldnt find the option to add Filtered rolls to allowed Subjects in Policies
14:36 FireBurn Was that a bug, or was the feature removed (or simply moved so I couldn't see it)
14:36 aldaris filtered roles are only supported by DSEE
14:37 aldaris it just probably means that you are using the wrong type of user data store
14:49 aldaris joined #openam
14:53 FireBurn Well I can see them under Subjects
14:53 FireBurn *could - seeing as it's wiped now
14:54 FireBurn But when setting up Policies, the only options seemed to be Authenticate Users, Specific users or groups, the other two I can't remember of the top of my head but nothing that stood out as Filtered rolls
14:58 aldaris joined #openam
15:04 aldaris joined #openam
16:05 FireBurn jamiebowen: Just tried rebuilding OpenAM 11.0.3 using your branch, seems the jars are missing from SSOConfiguratorTools
16:05 FireBurn Are you running with tests switch on? And which version of java are you using?
16:06 jamiebowen building with mvn clean install and jdk1.7.0_80
16:07 jamiebowen Ran the initial config & used default config then logged in to OpenAM. Didn't do any more that that
16:08 FireBurn Can you check the zip file that contains the SSOConfiguratorTools for the two jars
16:08 FireBurn One for installing one for upgrading please
16:09 FireBurn With tests switched on I get: Failed to execute goal org.apache.maven.plugins:maven-surefire-plugin:2.14.4:test (default-test) on project openam-federation-library
16:13 FireBurn Also have you built it ok after removing your local .m2 folder?
16:13 jamiebowen OK. Will have to be tomorrow now I'm afraid!
16:15 FireBurn No worries
16:17 FireBurn Seems I'm hitting OPENAM-3767 with the tests
16:17 jamiebowen joined #openam
16:18 FireBurn I'll see how easy it is to backport tomorrow
16:18 FireBurn I'm running jre 1.7.0_131 (default on RHEL7)
16:20 FireBurn Also https://patebin.com/hnugLdym
16:41 FireBurn My pull request seems to fix the missing jars in SSOConfiguratorTools
17:13 aldaris joined #openam
17:22 jamiebowen joined #openam
18:38 aldaris joined #openam
18:42 FireBurn I'm still getting the sha mismatch too
18:42 FireBurn When opendj configures itself
19:16 aldaris joined #openam
20:17 aldaris joined #openam
20:18 aldaris joined #openam
20:19 aldaris joined #openam
20:20 aldaris joined #openam
20:20 aldaris joined #openam
20:21 aldaris joined #openam
20:22 aldaris joined #openam
20:23 aldaris joined #openam
22:20 jasoninmel joined #openam
22:21 jasoninmel hi there
22:22 jasoninmel i have been investigating an issue in OpenAM where duplicate email IDs are been created for the same user
22:22 jasoninmel i was wondering whether anyone has come across this issue
22:23 jasoninmel I reported this in forgerock forum but looks like it is not active forum
22:23 jasoninmel because we hardly get responses
22:23 jasoninmel https://forum.forgerock.com/topic/saml2exception-multiple-matching-users-found/
22:49 * jasoninmel
22:54 jasoninmel2 joined #openam
22:55 jasoninmel2 hi there
22:56 jasoninmel .
22:57 jasoninmel joined #openam
22:57 * jasoninmel hello
23:43 jasoninmel joined #openam

| Channels | #openam index | Today | | Search | Google Search | Plain-Text | summary