Camelia, the Perl 6 bug

IRC log for #padre, 2013-08-14

| Channels | #padre index | Today | | Search | Google Search | Plain-Text | summary

All times shown according to UTC.

Time Nick Message
00:30 adam joined #padre
00:30 adam hello the channel
00:31 adam I'm having a small issue with Padre's copy and paste functionality; when I select something, and copy, once I select something else, this clears the clipboard.
00:32 adam I saw some threads on this, but none were resolved, from several years ago. Anyone have any ideas?
02:16 adam Okay, well I just wrote a really crappy patch for this, and seemed to have kludged it; but if anyone gets here and has an idea for a more elegant fix, I'd love to hear about it.
03:55 asarch joined #padre
04:03 sewi joined #padre
08:44 user_1855 joined #padre
08:44 botbot Welcome user_1855
09:12 dod joined #padre
11:06 daxim joined #padre
12:32 harker1138 joined #padre
12:49 Di-ima joined #padre
13:19 asarch joined #padre
13:30 daxim joined #padre
14:03 harker1138 Hi All, I am having an issue with Padre not starting. The exe is starting up and then failing to even show the UI.  I have 2 computers with Win7 one with 32 and the other 64.  I have not been able to find a logfile or a way to display error messages on start
14:04 harker1138 any idea where I can see where the issue might be?
14:47 Harker1138a joined #padre
14:49 Harker1138a Hi so this is Harker1138 question I am unable to get Padre to start and am looking to see if there is a logfile or debug option I can use
14:49 botbot Changeset #1138 http://padre.perlide.org/trac/changeset/1138
14:52 Harker1138a Padre Debug
15:30 Harker1138a ...
16:09 kaare joined #padre
16:32 bowtie_ joined #padre
16:50 stkowski joined #padre
17:31 stkowski joined #padre
17:40 dod joined #padre
18:24 bowtie_ botbot: tell Harker1138a to look at http://padre.perlide.org/trac/wiki/Development the dev version Padre 0.99 works on Perl 5.18
18:24 botbot bowtie_, I'll tell that Harker1138a when we see each other.
18:24 botbot Changeset #1138 http://padre.perlide.org/trac/changeset/1138
18:52 sewi joined #padre
19:34 stkowski_ joined #padre
19:36 botbot Welcome stkowski
20:58 stkowski joined #padre
21:38 Harker1138 joined #padre
21:45 Harker1138 Hello I am having issues with Padre not launching on Win7.  So far I have tried several versions of Strawberry on both machines.  I have verified that directories and paths were removed prior to reinstall.  I am not seeing any error messages or logfiles.

| Channels | #padre index | Today | | Search | Google Search | Plain-Text | summary